Kuvituskuva

linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti

Koronavirusepidemian vaikutus ELY-keskusten palveluihin

ELY-keskuksissa priorisoimme toimintaamme koronavirustilanteessa ja keskitymme toimintoihimme, joilla on vaikutus yhteiskunnan perustoimintojen turvaamiseen. Näitä ovat esimerkiksi elinkeinoelämän toiminnan turvaaminen, maanteiden liikennöitävyydestä huolehtiminen ja vesihuollon toiminnan turvaaminen. Hyödyllistä tietoa erityisesti yritystoiminnan tukemisesta löydät Koronavirus-tilannesivultamme.

Hae koronarahoitusta (asiointipalvelu) >>>

Uutisia

METSO-ohjelman metsiensuojelu edennyt aikataulussa – ympäristötukeen ja luonnonhoitohankkeisiin kaivataan lisää resursseja (3.4.2020)

Vuoteen 2025 jatkuvan METSO-ohjelman metsiensuojelutavoitteesta (96 000 ha) oli vuoden 2019 loppuun mennessä saavutettu 77 prosenttia. Talousmetsien ympäristötukea ja luonnonhoitohankkeita koskevasta tavoitteesta (82 000 ha) oli tuolloin saavutettu vasta vajaat 60 prosenttia.

Hallitus esittää: Yrittäjille oikeus työttömyysturvaan koronavirusepidemian vuoksi (3.4.2020)

Hallitus esittää, että yrittäjät voivat saada väliaikaisesti työmarkkinatukea koronavirusepidemian aiheuttaman äkillisen ja yllättävän kysynnän heikkenemisen vuoksi. Lain on tarkoitus tulla voimaan mahdollisimman pian. Se olisi voimassa 30.6.2020 asti.
 

Meritietoportaali itämeri.fi on julkaistu (2.4.2020)

Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) ylläpitämä portaali tarjoaa tietoa Itämerestä sekä kokoaa yhteen Suomen meritietoa tuottavien hallinnonalojen keskeisten laitosten meriaineistot ja -palvelut.

Lisää tiedotteita