Kalenteri

Digi-illat Turussa 21.11. ja 28.11. ja DigiTrainer-palvelu

Aloitusaika:
21.11.2019 17:00
Lopetusaika:
21.11.2019 20:00
Paikka:
Valtion virastotalo, 2. krs, koulutustila Niinistö, Itsenäisyydenaukio 2, Turku,
Kuvaus

Digi-iltoihin valitaan mukaan 10 organisaatiota, joiden kiinnostuksen ja tarpeiden pohjalta valikoituvat myös Digi-iltojen teemat. Osallistuvien organisaatioiden kanssa käydään lyhyet kartoituskeskustelut, joiden perusteella iltojen teemat kohdennetaan. Voit siis olla varma, että tilaisuuden sisältö palvelee organisaatiotasi. Asiantuntijaesitysten lisäksi jaamme vertaiskokemuksia, suosituksia ja näkökulmia osallistujien kesken.

Digi-iltoja järjestetään kaksi, torstaina 21.11. ja 28.11. klo 17 - 20. Jos sinulla on ylitsepääsemätön este toiseen näistä voidaan tästä sopia erikseen.
Tilaisuuksissa kahvi/teetarjoilu.

DigiTrainer–palvelu on valmennus, jossa saat asiantuntijan avuksi ja tueksi digiratkaisun käyttöönotossa. Jos olet parhaillaan tekemässä päästöstä digiratkaisusta tai olet tämän vuoden aikana tehnyt digiratkaisun, jonka käyttöönotto ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, tämä palvelu on tarkoitettu juuri sinulle. Paikkoja on rajoitetusti ja palvelun kesto vaihtelee kahdesta tunnista kahteen päivään riippuen tuen tarpeesta ja määrästä.

Digi-illat ja DigiTrainer-palvelu ovat de minimis -tuen alaista tukea.

Ilmoittaudu Digi-iltoihin ja DigiTrainer-palveluun TÄSTÄ!

Varsinais-Suomi -Liitealueet

Digi-illat Turussa 21.11. ja 28.11. ja DigiTrainer-palvelu